KVW Zomer 2021

KVW Roosendaal – editie Zomer ’21 is van Maandag 16 tot en met vrijdag 20 augustus 2021.
De zaal is open van 9.30 uur tot 15.30 uur, en is gevestigd aan
Scouting Baden Powell
Kalverstraat 1,
4707PC Roosendaal
Contact op locatie: 06-23310302

Inschrijven:
De kinderen kunt u naar Scouting Baden Powell brengen waar u ook meer informatie kunt vinden. U hoeft dus niet de kinderen van te voren in te schrijven.

Echter bij aankomst op de locatie vragen wij u, uw kind(eren) eenmalig in te schrijven, zodat wij ten alle tijden uw contactgegevens bij de hand hebben. Ook informatie met betrekking tot eventuele medicatie of allergieën kunt op dit formulier invullen. U kunt deze formulieren ook van te voren thuis uitprinten en invullen.
Entree:
€ 3,50 per dag per kind

Leeftijd:
Alle kinderen van 5 t/m 12 jaar zijn welkom.

Buitenactiviteiten:
In verband met eventuele buitenactiviteiten die we gepland hebben, willen we u erop wijzen dat wij tussen 10:15 uur en 10:30 uur meestal vertrekken naar de locatie waar de buitenactiviteit plaats zal vinden. Ook is onze vraag aan u, uw kind(eren), goed schoeisel aan te geven, omdat meermaals is gebleken dat slippers (kleine) ongelukjes geven.

Zwemmen:
Alle kinderen die meegaan met het zwemmen dienen ingeschreven te worden. De inschrijving voor het zwemmen loopt tot de eerste woensdag van KVW Roosendaal. Kosten per kind is € 5,00.
Tijdens het zwemmen is de zaal gesloten!

Verzamelen bij Zwembad De Stok: Tussen 09:30 en 09:50 uur.
Ophalen bij Zwembad De Stok: 16:30 uur.

Busreis 2021:
Dit jaar gaan we naar De Efteling in Kaatsheuvel. Kosten hiervoor zijn € 27,50 (incl. avondeten) per kind.
Aanmelden kan tot woensdag 18 augustus 2021.
BIJNOOT: Kinderen die mee willen, dienen verplicht 3 dagen aanwezig te zijn.

Tijden busreis:
8:30 uur: Verzamelen (Parkeerplaats Vierhoeven.)
09:00 uur: Vertek naar Efteling
Tussen 21:15 en 21:30 uur zijn we terug.
Kosten busreis
€ 27,50 p.p. (inclusief eten in Efteling)
Inschrijving busreis:
Alle kinderen die meegaan met de busreis dienen ingeschreven te worden.

LET OP!
In het verleden is voorgekomen dat kinderen alleen mee gaan met de busreis. Omdat wij als vrijwilligersorganisatie de kinderen graag goed willen kennen, en zij dan ook weten hoe onze vrijwilligers zijn, dienen zij 3 dagen aanwezig te zijn tijdens KVW Roosendaal.

Tijdens de busreis is de zaal gesloten!!

Lunchpakket:
Zorg er wel voor dat uw kind(eren) zelf een lunchpakket bij zich heeft/hebben.
Tegen een kleine vergoeding is er snoep en drinken verkrijgbaar.
Bij buitenactiviteiten die tijdens warm weer plaats vinden, verzorgen wij ranja of ijs. Dit zodat de kinderen genoeg vocht binnen krijgen.